פרגיות בתבליני קייג'ין עם סלט קולסלאו של אגסים

חומרים ל-2 מנות:לפרגיות:400 גר' בשר פרגיות נקי משומן 2 כפות פפריקה מתוקה1/2כפית פפריקה חריפה1/2 כפית כמון טחון1/2 כפית אורגנו טחוןכפית שטוחה מלח דק1/2 כפית פלפל שחור גרוס דקכפית שום גבישי (אבקת שום)מעט שמן קנולהלסלט:רבע כרוב ירוק פרוס דקרבע כרוב סגול פרוס דקגזר אחד מגורד גס על פומפיהשני אגסי אנג'ו חתוכים לגפרורים (אפשר על מנדולינה)חופן חמוציות מיובשותכפית זרעי קימל קלויים3כפות חומץ טבעי1 כף ממתיק מלאכותי- "כמו סוכר"4 כפות מיונז דל קלוריותמלח ופלפלאופן ההכנה:מכינים את הסלט:בקערה מערבבים את כל החומרים עד שהרוטב מצפה את הירקות והאגסים. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.מחממים מחבת פסים (גריל) לחום בינוני.מערבבים את התבלינים יחד ומתבלים בנדיבות את הפרגיות.משמנים את הפרגיות במעט שמן ומעבירים למחבת לצלייה יסודית משני הצדדים למשך 5 דקות לערך.מגישים בצלחת את הפרגיות עם סלט בצד.

חומרים ל-2 מנות:
לפרגיות:

400 גר' בשר פרגיות נקי משומן
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית אורגנו טחון
כפית שטוחה מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור גרוס דק
כפית שום גבישי (אבקת שום)
מעט שמן קנולה

לסלט:
רבע כרוב ירוק פרוס דק
רבע כרוב סגול פרוס דק
גזר אחד מגורד גס על פומפיה
שני אגסי אנג'ו חתוכים לגפרורים (אפשר על מנדולינה)
חופן חמוציות מיובשות
כפית זרעי קימל קלויים
3כפות חומץ טבעי
1 כף ממתיק מלאכותי- "כמו סוכר"
4 כפות מיונז דל קלוריות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מכינים את הסלט
:
בקערה מערבבים את כל החומרים עד שהרוטב מצפה את הירקות והאגסים.
טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת פסים (גריל) לחום בינוני.
מערבבים את התבלינים יחד ומתבלים בנדיבות את הפרגיות.
משמנים את הפרגיות במעט שמן ומעבירים למחבת לצלייה יסודית משני הצדדים למשך 5 דקות לערך.
מגישים בצלחת את הפרגיות עם סלט בצד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר