כבדי עוף מוקפצים ברוטב פורט ורימונים

חומרים ל- 4 סועדים16 כבדים 2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות 50 גרם חמאה + 50 גר' חמאה מלח גס + פלפל גרוס 150 גר' מ"ל יין אדום יבש כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)חופן גרעיני רימוןאופן הכנהעל מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל ומאדים מס' דקות מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצוייה ,שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים ,ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש מוסיפים את החמאה (להסמכה) ,ומערבבים כל הזמן.בשניה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

חומרים ל- 4 סועדים
16 כבדים
2 בצלים לבנים גדולים פרוסים לטבעות
50 גרם חמאה + 50 גר' חמאה
מלח גס + פלפל גרוס
150 גר' מ"ל יין אדום יבש
כף סירופ גרנדין (סירופ רימונים)
חופן גרעיני רימון

אופן הכנה
על מחבת חמה ממיסים חמאה, מכניסים את טבעות הבצל ומאדים מס' דקות

מוסיפים את הכבדים, את המלח והפלפל ומקפיצים על להבה גדולה עד לרמת העשייה הרצוייה ,שופכים את כל כמות היין על הכבדים ומצמצמים ,ברגע האחרון לפני ההורדה מהאש מוסיפים את החמאה (להסמכה) ,ומערבבים כל הזמן.

בשניה האחרונה מוסיפים את גרעיני הרימון ומורידים מהאש.
מגישים על לחם קלוי – הכבדים יכולים להיות קרים או חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר