חומרים ל- 4 סועדים:
· 4 נתחי חזה עוף
מרינדה לחזה העוף:
· 2 שיני שום כתובות
· 1 כף בזיליקום קצוץ
· 2 בצלים ירוקים קצוצים
· 1 כף נענע קצוצה
· 10 ענפי פטרוזיליה טרייה קצוצים
· 5 כפיות שמן זית
· קליפה מגורדת מלימון אחד
· 1 כפית מלח גס
· 1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
סלט טאבולה קינואה:
· 1 כוס קינואה
· 2 כוסות פטרוזיליה קצוצה
· 1 כוס כוסברה קצוצה
· 1 כוס שמיר קצוץ
· 1 כוס נענע קצוצה
· 1 כוס בצל ירוק קצוץ
· מיץ משלושה לימונים בשלים
· שליש כוס שמן זית עדין
· מלח ים גס
אופן ההכנה:
· מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה, ומשרים את חזה העוף בין שעתיים לשלוש.
· מחממים תנור ל- 200 מעלות. צולים את חזה העוף בתבנית אפייה בין 12 ל- 15 דקות.
· בזמן שחזה העוף נצלה, מכינים את סלט הטאבולה קינואה. משרים את גרגירי הקינואה במים רותחים למשך 15 דקות.
· מסננים את הקינואה, מערבבים עם עשבי התיבול הקצוצים ומתבלים בלימון, בשמן זית ובמלח.
· מניחים את חזה העוף הצלוי על מצע הטאבולה, מקשטים בגרגירי רימון ומגישים.