חומרים
4 חצאי חזה עוף, ללא עצמות
1 כוס שמן זית
2 קוביות שום דורות כתוש
1 כפית מלח
1.5 כפיות פלפל שחור
שליש כפית פפריקה
מיץ מלימון אחד
הכנה
חיתכו חריצים בחזה העוף כדי שהמרינדה תחדור פנימה.
בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, המלח, הפלפל והפפריקה. שפכו את המרינדה על העוף בקערה, עסו אותה אל תוך העוף, כסו את הכלי והכניסו ללילה למקרר.
חממו את המחבת, או מחבת הגריל, על האש, ובשלו את העוף לדרגת העשייה הרצויה לכם.