מצרכים למנה אחת:
100 גרם פרגית
חופן תערובת בייבי גרין
רבע צנונית
חצי גזר
חצי קולוקבי
ויניגרט (שמן זית וחומץ בלסמי ביחס 1 ל- 3)
כף קטשופ
חצי כפית צ'ילי חריף
חצי כפית טריאקי
אופן ההכנה:
חותכים את השורשים לפרוסות דקות (כמו גפרורים), מערבבים על הבייבי גרין והויניגרט ובונים מגדל על הצלחת.
משפדים את הפרגית על שיפוד עץ ומשרים במרינדה של צ'ילי טריאקי והקטשופ.
לאחר חצי שעה צולים את הפרגית בגריל כ- 2 דקות כל צד ומניחים על סלט השורשים.