כבד קצוץ

מרכיביםחצי קילו כבד עוף 3 בצלים4 ביצים קשות50 גרם שומן אווז אופן ההכנהלטגן את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.את שני התערובות(הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר (ניתן לקצץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

מרכיבים
חצי קילו כבד עוף
3 בצלים
4 ביצים קשות
50 גרם שומן אווז

אופן ההכנה
לטגן את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז.

בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.

את שני התערובות(הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.

לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר (ניתן לקצץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר