פטה כבד

מרכיבים לחמישה סועדיםחצי ק"ג כבד4 ביצים קשות כפית מלחכפית פלפל שחור 50 גר' חמאה שליש כוס ברנדיאופן הכנהאת הכבד מקפיצים על מחבת עם מעט מאוד שמן. מוסיפים בהדרגה את המלח, פלפל והברנדי וממשיכים לבשל כ-רבע שעה. את התערובת מעבירים לתוך מג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים. לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות. לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי את המנה רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.

מרכיבים לחמישה סועדים
חצי ק"ג כבד
4 ביצים קשות
כפית מלח
כפית פלפל שחור
50 גר' חמאה
שליש כוס ברנדי

אופן הכנה
את הכבד מקפיצים על מחבת עם מעט מאוד שמן.

מוסיפים בהדרגה את המלח, פלפל והברנדי וממשיכים לבשל כ-רבע שעה.

את התערובת מעבירים לתוך מג'ימיקס מוסיפים את הביצים והחמאה וטוחנים.

לאחר שהתקבלה עיסה אחידה מעבירים לתוך תבנית ומכניסים למקרר למשך שלוש שעות.


לאחר שהמנה קרה חותכים אותה למנות בגודל הרצוי

את המנה רצוי להגיש עם לחם טרי או טוסטונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר