המצרכים
2 כפות שמן זית
2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
פירי פירי של ננדוס על פי הטעם
6 כבדי עוף
קורט מלח ופלפל
קמח
חצי כוס יין מרסלה
חצי כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)
3 פרוסות בגט קלוי
צנצנת ריבת תות שדה
אופן ההכנה
מחממים על מחבת את שמן הזית והחמאה
מתבלים את הכבדים במלח ופלפל. מקמחים ומטגנים את הכבדים כ – 2 עד 3 דקות מכל צד.
מוצאים ושמרים במקום חם.
מוזגים את כל תכולת בקבוק היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.
מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ 2 דקות נוספות.
על בגט קלוי להשחמה, מורחים בנדיבות ריבת תות שדה, מפזרים מעט עלי רוקט ומנחים 2 חתיכות כבד עוף ויוצקים מעט רוטב מעל.