ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים לראש השנה
מתכונים - עוף

שיפודי חזה עוף עם סילאן

מאת שף אילן רוברג, "חצר כנרת"


חומרים:
1.5 ק"ג חזה עוף פרוס לפרוסות דקות
1/2 ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
80 גרם (3 כפות) סילאן – חצר כנרת

לתיבול: צ'ילי, מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
משפדים את חזה העוך על שיפוד
צולים את השיפודים על גריל פחמים
לרוטב החום מוסיפים את הסילאו והתבלינים
יוצקים את הרוטב על השיפודים



הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר המשובח. מיץ תמרים מרוכז שמופק על ידי בישול התמרים וסחיטתם. מרקמו הנוזלי דומה לזה של הדבש, אך טעמו עדין יותר, ולכן הוא מתאים למגוון רחב של מאכלים. אידיאלי כממתיק במרינדות ותבשילים, בעיקר באלו הדורשים השחמה. מתאים לתבשילי עוף ובקר, ירקות מבושלים, אוכל סיני, מוקפצים, ועוד.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים