עוף בנוסח ציידים

חומרים:8 ירכיים עוף1 כף שמן זית1 בצל בינוני קצוץ3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות2 שיני שום1/2 כוס ציר עוף1.5 כף קמח רגיל1.5 כוס יין אדום יבש1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות2 כפיות עלי טימין30 גרם פרמזן בחתיכה אחת2 כפיות מרווה קצוצהמלח ופלפלהכנה:לתבל ירכיים במלח ופלפל, לצלות במחבת 5 דקות מכל צד, להניח להתקרר.עם כף מהשומן שנשאר, לטגן את הבצל והפטריות עם חצי כפית מלח. לאדות עד שהופך חום (6-8 דקות). להוסיף את השום והקמח ולערבב דקה. להוסיף את היין, הציר, העגבניות, הטימין, הפרמז'ן, מלח ופלפל ואת הירכיים. לבשל עד שהעוף רך, כ-45 דקות. באמצע הבישול יש להפוך את הירכיים ולהוסיף את המרווה.להגיש שתי ירכיים בתוספת ריזוטו או ניוקי, ועל הכל כמות נדיבה של רוטב. לקשט בעלי מרווה קצוצים.

חומרים:
8 ירכיים עוף
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
3 פטריות פורטובלו חתוכות לקוביות
2 שיני שום
1/2 כוס ציר עוף
1.5 כף קמח רגיל
1.5 כוס יין אדום יבש
1 כוס עגבניות חתוכות לקוביות
2 כפיות עלי טימין
30 גרם פרמזן בחתיכה אחת
2 כפיות מרווה קצוצה
מלח ופלפל

הכנה:
לתבל ירכיים במלח ופלפל, לצלות במחבת 5 דקות מכל צד, להניח להתקרר.
עם כף מהשומן שנשאר, לטגן את הבצל והפטריות עם חצי כפית מלח. לאדות עד שהופך חום (6-8 דקות). להוסיף את השום והקמח ולערבב דקה. להוסיף את היין, הציר, העגבניות, הטימין, הפרמז'ן, מלח ופלפל ואת הירכיים.
לבשל עד שהעוף רך, כ-45 דקות. באמצע הבישול יש להפוך את הירכיים ולהוסיף את המרווה.
להגיש שתי ירכיים בתוספת ריזוטו או ניוקי, ועל הכל כמות נדיבה של רוטב. לקשט בעלי מרווה קצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר