לכבד הקצוץ
400 גרם כבד עוף נקי
2 כפות שמאלץ
1 בצל לבן קטן פרוס דק
2 כפות צלפים קצוצים
3 ביצים קשות מגורדות גס
1/2 צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה דק
לברוסקטה
לחם שאור לא טרי פרוס לפרוסות עבות (2 ס"מ)
שמן זית
שן שום
מלח גס
לסלט
2 חופנים של עגבניות שרי בצבעים- חצויות לשניים
חופן רשאד
חומץ בלסמי
שמן זית
דבש
מלח
הוראות הכנה
להמיס את השמאלץ במחבת, לטגן את הבצל עד שהוא רך וזהוב מאוד. להוסיף את הכבדים ולטגן עד דרגת medium.
לתבל במלח גס ופלפל שחור גרוס. להוריד מהאש, לקרר מעט ולקצוץ גס.
לחבר את שאר המרכיבים ולתבל.
למרוח פרוסת לחם בשמן זית משני הצדדים, לפזר מלח גס ולקלות במחבת פסים, גריל או בתנור עד השחמה.
ברגע שמוכן לשפשף על הברוסקטה את שן השום החצויה. להניח כמות יפה של כבד.
מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06