המצרכים
עוף של 1-1.2 ק"ג
אורז בסמטי
צנוברים קלויים
בהרט
בשר טחון
מלח/פלפל שחור גרוס דק
אופן ההכנה
שוטפים במי מלח ולימון את העוף ומייבשים היטב. מפלפלים וממליחים גם מבפנים וגם מבחוץ.
למילוי – מערבבים את הבשר הטחון, האורז, הצנוברים, מלח, פלפל, ובהרט טוב טוב וממלאים את העוף.
קושרים את העוף מהרגלים ומכניסים לשקית קוקי או עוטפים בנייר כסף, מחממים את התנור ל -180 מעלות ומכניסים למשך 40-50 דקות.
מתוך פסטיבל "שף תאכל" הראשון בשרון 5-11/2/06