רוטב סצ'ואן לעוף

המצרכים הדרושים200 גרם סוכר לחמם עד למרקם קרמל2 כוסות סויה1 וחצי כוס דבש תמרים1 פלפל חריף ירוק1 וחצי בצל קצוץ דק2 פלפל אדומים (גמבה) קצוצים דק 1 כף אבקת ג'ינג'יר5 שיני שום קצוצות1 כף עריסהחצי חבילת חמאה אופן ההכנהלערבב את המצרכים עם הקרמל במשך 20 דקות על אש קטנה, עד סף רתיחה.הרוטב מומלץ לכל מאכלי העוף: כנפיים, חזה עוף, שיפודים וכו'.אפשר להקפיץ את הרוטב עם אורז, ירקות וכו'.

המצרכים הדרושים
200 גרם סוכר לחמם עד למרקם קרמל
2 כוסות סויה
1 וחצי כוס דבש תמרים
1 פלפל חריף ירוק
1 וחצי בצל קצוץ דק
2 פלפל אדומים (גמבה) קצוצים דק
1 כף אבקת ג'ינג'יר
5 שיני שום קצוצות
1 כף עריסה
חצי חבילת חמאה

אופן ההכנה
לערבב את המצרכים עם הקרמל במשך 20 דקות על אש קטנה, עד סף רתיחה.

הרוטב מומלץ לכל מאכלי העוף: כנפיים, חזה עוף, שיפודים וכו'.
אפשר להקפיץ את הרוטב עם אורז, ירקות וכו'.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר