רוטב סאטה – חלב קוקוס וקארי

המצרכים הדרושים250 גרם (פחית) חלב קוקוס2 כפות חמאת בוטנים4 כפות דבש תמרים1 וחצי כפית מחית קארי חריפהלערבב על האש עד לרתיחההרוטב משמש כ"דרסינג" לעוף. מתאים מאד לשיפודי פרגיות, לחזה עוף ולכנפיים. טיפ: מומלץ לפזר בוטנים מרוסקים לאחר תום הבישול.

המצרכים הדרושים
250 גרם (פחית) חלב קוקוס
2 כפות חמאת בוטנים
4 כפות דבש תמרים
1 וחצי כפית מחית קארי חריפה

לערבב על האש עד לרתיחה

הרוטב משמש כ"דרסינג" לעוף. מתאים מאד לשיפודי פרגיות, לחזה עוף ולכנפיים.

טיפ: מומלץ לפזר בוטנים מרוסקים לאחר תום הבישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר