נתחי הודו עם שקדים וג'ינג'ר

חומרים1 ק"ג בשר הודו4 גזרים גדוליםקוביות ג'ינג'ר דורות – לפי הטעם200 גרם שקדיםכף פפריקה מתוקהגביע רוטב עגבניותמלח ופלפל לפי הטעםאופן ההכנה1. מבשלים את כל החומרים בסיר למשך כשעתיים וחצי, עד שהבשר מוכן וכל המיצים נספגו.2. מגישים חם, עם פרוסות בטטה מסביב.

חומרים
1 ק"ג בשר הודו
4 גזרים גדולים
קוביות ג'ינג'ר דורות – לפי הטעם
200 גרם שקדים
כף פפריקה מתוקה
גביע רוטב עגבניות
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה
1. מבשלים את כל החומרים בסיר למשך כשעתיים וחצי, עד שהבשר מוכן וכל המיצים נספגו.

2. מגישים חם, עם פרוסות בטטה מסביב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר