מחמר – עוף בסומק – מסחן

החומרים הדרושים4 רבעי עוף צעיר (נקי מעצמות) כוס שמן זית 4 בצלים גדולים חתוכים גס מלח,פלפל שחור 1 כפית אגוז מוסקט מגורר 2 כפיות סומק 200 גרם צנוברים 4 פיתות עירקיותאופן ההכנהמטגנים את הבצל עם שמן זית על אש קטנה עד לשקיפות, מוסיפים את נתחי העוף וממשיכים לטגן עוד 15 דקות, יש להפוך את העוף מידי פעם. משטחים את הפיתות העירקיות ומניחים על כל פיתה תערובת של בצל ועוף,מפזרים מעל את התבלינים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ-15 דקות. להגשה-ניתן להגיש שלם או לפרוס את הפיתות. מגישים חם ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מתיזים מעט שמן זית קר.

החומרים הדרושים
4 רבעי עוף צעיר (נקי מעצמות)
כוס שמן זית
4 בצלים גדולים חתוכים גס
מלח,פלפל שחור
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
2 כפיות סומק
200 גרם צנוברים
4 פיתות עירקיות

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם שמן זית על אש קטנה עד לשקיפות, מוסיפים את נתחי העוף וממשיכים לטגן עוד 15 דקות, יש להפוך את העוף מידי פעם.

משטחים את הפיתות העירקיות ומניחים על כל פיתה תערובת של בצל ועוף,מפזרים מעל את התבלינים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ-15 דקות.

להגשה-ניתן להגיש שלם או לפרוס את הפיתות.

מגישים חם ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מתיזים מעט שמן זית קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר