ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים לסוכות
מתכונים - עוף

מחמר - עוף בסומק - מסחן

מאת השפית אדר קפלן-מור


החומרים הדרושים
4 רבעי עוף צעיר (נקי מעצמות)
כוס שמן זית
4 בצלים גדולים חתוכים גס
מלח,פלפל שחור
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
2 כפיות סומק
200 גרם צנוברים
4 פיתות עירקיות

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם שמן זית על אש קטנה עד לשקיפות, מוסיפים את נתחי העוף וממשיכים לטגן עוד 15 דקות, יש להפוך את העוף מידי פעם.

משטחים את הפיתות העירקיות ומניחים על כל פיתה תערובת של בצל ועוף,מפזרים מעל את התבלינים ואופים בתנור בחום של 160 מעלות למשך כ-15 דקות.

להגשה-ניתן להגיש שלם או לפרוס את הפיתות.

מגישים חם ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה, מתיזים מעט שמן זית קר.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים