חומרים:
1 קופסה ממרח תמרים
1/2 כוס סויה איכותית (לא רוטב בטעם סויה…)
מיץ מחצי לימון
קופסה תרכיז תפוזים קפוא (מופשר)
6 שיני שום כתושות
15-20 טיפות טבסקו
מעט פלפל לבן
כפית שטוחה קינמון
מעט הל טחון (אופציונלי)
מעט ציפורן טחונה (אופציונלי)
1-2 כפית מלח (אפשר יותר, בהתאם להעדפה אישית)
ההכנה:
מערבבים את כל החומרים ומורחים היטב רבעי עוף, שיפודי פרגיות, חזות עוף.
נותנים לעוף "לשכב" במרינדה 12-24 שעות.
מצוין לברבקיו, לצלייה במחבת או בתנור.