שוק ברווז קונפי וחזה אווז עם פירה פורציני ברכז בלסמי מתקתק

חומרים למנה לארבעה סועדיםשוק ברווז וחזה אווז4 שוקי ברווז טרי2 ראשי שוםצרור טימין6 פלפל שחור שלם2 עלי דפנהחצי ק"ג שומן אווז1 ליטר שמן זיתמלח4 חתיכות חזה אווז צרוב במחבת משני הצדדים.פירה פורציני5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים היטב30 גרם פטריות פורציני מושרות במיםאופן ההכנה שוקי ברווזממליחים ומפלפלים את שוק הברווז משני הצדדים. צורבים את השוק, עד להזהבה של העור ומניחים בתבנית אפייה. מוסיפים את שאר התבלינים ומכסים בשמן זית ושומן אווז. מבשלים בחום של 100 מעלות למשך ארבע שעות.אופן הכנה חזה אווזאת חזה הברווז צורבים משני צדדיו על מחבת חמה. מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לשמונה דקות.אופן הכנה פירה פרוצינימועכים את תפוחי האדמה עם פטריות הפרוציני.

חומרים למנה לארבעה סועדים
שוק ברווז וחזה אווז
4 שוקי ברווז טרי
2 ראשי שום
צרור טימין
6 פלפל שחור שלם
2 עלי דפנה
חצי ק"ג שומן אווז
1 ליטר שמן זית
מלח
4 חתיכות חזה אווז צרוב במחבת משני הצדדים.

פירה פורציני
5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים היטב
30 גרם פטריות פורציני מושרות במים


אופן ההכנה שוקי ברווז
ממליחים ומפלפלים את שוק הברווז משני הצדדים. צורבים את השוק, עד להזהבה של העור ומניחים בתבנית אפייה. מוסיפים את שאר התבלינים ומכסים בשמן זית ושומן אווז.

מבשלים בחום של 100 מעלות למשך ארבע שעות.

אופן הכנה חזה אווז
את חזה הברווז צורבים משני צדדיו על מחבת חמה. מכניסים לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לשמונה דקות.

אופן הכנה פירה פרוציני
מועכים את תפוחי האדמה עם פטריות הפרוציני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר