פסטייה מרוקאית: עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות אגוזים ,צימוקים ,שקדים וניחוח קינמון

מצרכים ל- 10 גלילים1 ק"ג פרגיות (שוקי עוף ללא עצמות )50 גרם אגוזי מלך קלויים 50 גרם שקדים פרוסים קלויים 50 גרם צימוקים בהירים3 בצלים קצוצים צרור עלי כוסברה קצוצה חצי כפית גינגר קלוף וקצוץ4 כפות סוכר חצי כפית קינמון10 עלי סיגר (בריק)שמן לטיגון עמוק-קמח ומים להדבקת העליםאופן ההכנהמבשלים את נתחי הפרגית במים כ- 10 דקות מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הסוכר ,השקדים ,האגוזים ,צימוקים ,הגינגר, נתחי הפרגית הקינמון והכוסברה וממלאים בעלי הסיגר מגלגלים בצורת רול ומדביקים במעט קמח ומים מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מניחים על צלחת הגשה חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון ניתן להגיש בליווי ריבה ביתית ולעטר במקל קינמון ארומטי.

מצרכים ל- 10 גלילים
1 ק"ג פרגיות (שוקי עוף ללא עצמות )
50 גרם אגוזי מלך קלויים
50 גרם שקדים פרוסים קלויים
50 גרם צימוקים בהירים
3 בצלים קצוצים
צרור עלי כוסברה קצוצה
חצי כפית גינגר קלוף וקצוץ
4 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
10 עלי סיגר (בריק)

שמן לטיגון עמוק-קמח ומים להדבקת העלים

אופן ההכנה
מבשלים את נתחי הפרגית במים כ- 10 דקות מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים

מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הסוכר ,השקדים ,האגוזים ,צימוקים ,הגינגר, נתחי הפרגית הקינמון והכוסברה וממלאים בעלי הסיגר מגלגלים בצורת רול ומדביקים במעט קמח ומים מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מניחים על צלחת הגשה חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון

ניתן להגיש בליווי ריבה ביתית ולעטר במקל קינמון ארומטי.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר