ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים לסוכות
מתכונים - עוף

פסטייה מרוקאית: עלי סיגר במילוי מתקתק של נתחי פרגיות אגוזים ,צימוקים ,שקדים וניחוח קינמון

מאת גיא פרץ שף ראשי מלון הולידיי אין אשקלון


מצרכים ל- 10 גלילים
1 ק"ג פרגיות (שוקי עוף ללא עצמות )
50 גרם אגוזי מלך קלויים
50 גרם שקדים פרוסים קלויים
50 גרם צימוקים בהירים
3 בצלים קצוצים
צרור עלי כוסברה קצוצה
חצי כפית גינגר קלוף וקצוץ
4 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
10 עלי סיגר (בריק)

שמן לטיגון עמוק-קמח ומים להדבקת העלים

אופן ההכנה
מבשלים את נתחי הפרגית במים כ- 10 דקות מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים

מטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הסוכר ,השקדים ,האגוזים ,צימוקים ,הגינגר, נתחי הפרגית הקינמון והכוסברה וממלאים בעלי הסיגר מגלגלים בצורת רול ומדביקים במעט קמח ומים מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מניחים על צלחת הגשה חוצים באלכסון ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון

ניתן להגיש בליווי ריבה ביתית ולעטר במקל קינמון ארומטי.














    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים