חזה עוף ברוטב עירית

חומרים:5 יח' חזה עוף נקי משומן250 ג' קמח לבן מנופה50 ג' פטריות קצוצות דק150 ג' מחמאה /מרגרינהאגוז מוסקטמלח פלפל שחור גרוס דק1/3 כוס עירית קצוצה1/2 כוס שמן קנולה2 כפות ציר עוף קנור1 ליטר מיםאופן ההכנה:1. לחצות את יחידות חזה העוף, כך שלכל סועד יוגשו שני חצאים של חזה עוף. לקמח את חזה העוף מכל צדדיו בעזרת 100 ג' מהקמח. לחמם את השמן במחבת. לטגן את יחידות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד, ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.2. להמיס את המחמאה בסיר נפרד ולאדות את הפטריות. להוסיף את יתרת הקמח ולבחוש היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. להוסיף את המים תוך כדי ערבוב, ולערבב היטב עד שלא יישארו גושי קמח ויתקבל מרקם חלק.3. להוסיף את ציר העוף ואת התבלינים ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 15 דקות, עד לקבלת רוטב חלק וסמיך.4. לסדר את יחידות חזה העוף בתבנית אפיה ולצקת את הרוטב מעל. להוסיף את העירית הקצוצה, ולאפות בתנור למשך 8 דקות בחום בינוני.

חומרים:
5 יח' חזה עוף נקי משומן
250 ג' קמח לבן מנופה
50 ג' פטריות קצוצות דק
150 ג' מחמאה /מרגרינה
אגוז מוסקט
מלח
פלפל שחור גרוס דק
1/3 כוס עירית קצוצה
1/2 כוס שמן קנולה
2 כפות ציר עוף קנור
1 ליטר מים

אופן ההכנה:
1. לחצות את יחידות חזה העוף, כך שלכל סועד יוגשו שני חצאים של חזה עוף. לקמח את חזה העוף מכל צדדיו בעזרת 100 ג' מהקמח. לחמם את השמן במחבת. לטגן את יחידות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד, ולהעביר לצלחת עם נייר סופג.
2. להמיס את המחמאה בסיר נפרד ולאדות את הפטריות. להוסיף את יתרת הקמח ולבחוש היטב עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. להוסיף את המים תוך כדי ערבוב, ולערבב היטב עד שלא יישארו גושי קמח ויתקבל מרקם חלק.
3. להוסיף את ציר העוף ואת התבלינים ולהביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ- 15 דקות, עד לקבלת רוטב חלק וסמיך.
4. לסדר את יחידות חזה העוף בתבנית אפיה ולצקת את הרוטב מעל. להוסיף את העירית הקצוצה, ולאפות בתנור למשך 8 דקות בחום בינוני.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר