מצרכים:
½ ק"ג חזה עוף חתוך לפיסות קטנות בגודל נגיסה
3 גזרים חתוכים לרצועות דקות כגפרורים
1 בצל חתוך לפלחים
1 גמבה חתוכה לקוביות
¼ כרוב לבן חתוך גס
½ כוס קוביות אננס משומר (ללא הנוזלים)
1 כוס רוטב סילאן "חמוץ מתוק" של חצר כנרת
2 כפות שמן זית
שמן לטיגון
לבלילה:
1 כוס קמח
½ כוס בירה לבנה + ½ כוס מים
1 ביצה
אופן ההכנה:
לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה.
(ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור).
טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחונים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.
מחממים בווק את השמן זית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מספר דקות. מוסיפים את הנתחונים ורוטב סילאן "חמוץ מתוק" של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מספר דקות. מגישים חם.