כבד עוף בדבש ובלסמי

החומרים לשישה סועדיםחצי ק"ג כבד עוף נקי3 בצלים פרוסים2 כפיות שום קצוץשמן זיתחצי כוס דבששליש כוס בלסמימלחפלפל שחור גרוסטימיןאופן ההכנהמטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה. מוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת. מוסיפים את הכבד, מערבבים את כל יתר החומרים ויוצקים על הכבדים. מבשלים כ- 2 דקות נוספות.יש להיזהר שלא ליבש את הכבדים.להגיש חם.

החומרים לשישה סועדים
חצי ק"ג כבד עוף נקי
3 בצלים פרוסים
2 כפיות שום קצוץ
שמן זית
חצי כוס דבש
שליש כוס בלסמי
מלח
פלפל שחור גרוס
טימין

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.

מוסיפים את השום לדקת טיגון נוספת.

מוסיפים את הכבד, מערבבים את כל יתר החומרים ויוצקים על הכבדים. מבשלים כ- 2 דקות נוספות.

יש להיזהר שלא ליבש את הכבדים.

להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר