10 מנות
חומרים
10 חזות עוף (עם עצם הכנף) כאשר הם מפורקים מהעוף יחד עם עור הירך ללא פילה העוף
למילוי
500 גרם בצל טרי פרוס לטבעות
400 גרם פטריות פרוסות מסוננות ושטופות
300 גרם קרוטונים אסם
1 כוס יין לבן
1 צרור פטרוזיליה
2 כפות אבקת מרק פטריות אסם
שני שליש כוס שמן צמחי לטיגון
מלח, פלפל לבן
הוראות הכנה
1. את הבצל מטגנים בשמן עד להשחמה מלאה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים כ – 3 דקות.
2. מוסיפים את היין הלבן וממשיכים לטגן עד הצטמצמות הנוזלים.
3. מתבלים במלח, פלפל ואבקת המרק, מסירים מהאש ומערבבים עם הקרוטונים.
4. מוסיפים את הפטרוזיליה כשהתערובת קרה.
5. את חזה העוף ממלאים בתערובת ועוטפים בעור הירך לצורת חבילה סגורה.
6. מתבלים ואופים בחום של 170 מעלות עד להשחמה.