עוף ביין

4 ירכי עוף מחולקות4 שיני שום כתושות2 בצלים אדומים בינוניים קצוצים2 גזרים קצוצים6 גבעולי כוסברה קצוצים6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים3 כפות גינג'ר טרי מגורר4 כוכבי אניססלסלה של פטריות קצוצות2 כוסות ססלוב אביב קברנה סוביניון 20023 כפות שמן זיתקמחמלח ופלפלאופן ההכנהבמחבת כבד לחמם את שמן הזית לחום בינוני. להוסיף בצל ושום ולטגן עד לקבלת צבע חום בהיר.להוסיף את העוף ולטגן עד להשחמה, כ-5 דקות. להפוך את העוף לעיתים קרובות להשחמה מאוזנת.כשהעוף שחום לפזר עליו קמח ולהחזירו למחבת. להוסיף את כל שאר המרכיבים, לכסות את המחבת ולבשל על חום נמוך כשעה. לבדוק מידי פעם שיש מספיק נוזלים אם יש צורך להוסיף, להוסיף ססלוב אביב קברנה סוביניון.הצעת הגשהלפזר פטרוזיליה וכוסברה קצוצה על העוף. להגיש עם אורז וכוס יין ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002.

4 ירכי עוף מחולקות
4 שיני שום כתושות
2 בצלים אדומים בינוניים קצוצים
2 גזרים קצוצים
6 גבעולי כוסברה קצוצים
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות גינג'ר טרי מגורר
4 כוכבי אניס
סלסלה של פטריות קצוצות
2 כוסות ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002
3 כפות שמן זית
קמח
מלח ופלפל

אופן ההכנה
במחבת כבד לחמם את שמן הזית לחום בינוני. להוסיף בצל ושום ולטגן עד לקבלת צבע חום בהיר.


להוסיף את העוף ולטגן עד להשחמה, כ-5 דקות. להפוך את העוף לעיתים קרובות להשחמה מאוזנת.

כשהעוף שחום לפזר עליו קמח ולהחזירו למחבת.

להוסיף את כל שאר המרכיבים, לכסות את המחבת ולבשל על חום נמוך כשעה. לבדוק מידי פעם שיש מספיק נוזלים אם יש צורך להוסיף, להוסיף ססלוב אביב קברנה סוביניון.

הצעת הגשה
לפזר פטרוזיליה וכוסברה קצוצה על העוף. להגיש עם אורז וכוס יין ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר