ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים - עוף

עוף ביין

מאת היינן ברי ססלוב מ"יקב ססלוב"


4 ירכי עוף מחולקות
4 שיני שום כתושות
2 בצלים אדומים בינוניים קצוצים
2 גזרים קצוצים
6 גבעולי כוסברה קצוצים
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
3 כפות גינג'ר טרי מגורר
4 כוכבי אניס
סלסלה של פטריות קצוצות
2 כוסות ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002
3 כפות שמן זית
קמח
מלח ופלפל

אופן ההכנה
במחבת כבד לחמם את שמן הזית לחום בינוני. להוסיף בצל ושום ולטגן עד לקבלת צבע חום בהיר.


להוסיף את העוף ולטגן עד להשחמה, כ-5 דקות. להפוך את העוף לעיתים קרובות להשחמה מאוזנת.

כשהעוף שחום לפזר עליו קמח ולהחזירו למחבת.

להוסיף את כל שאר המרכיבים, לכסות את המחבת ולבשל על חום נמוך כשעה. לבדוק מידי פעם שיש מספיק נוזלים אם יש צורך להוסיף, להוסיף ססלוב אביב קברנה סוביניון.

הצעת הגשה
לפזר פטרוזיליה וכוסברה קצוצה על העוף. להגיש עם אורז וכוס יין ססלוב אביב קברנה סוביניון 2002.









    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים