חזה עוף ברוטב פיקנטי של גזר וטרגון

מצרכים ל-6 מנות5 נתחי שניצל עוףמרגרינה לטיגון בטעם חמאה מלח פלפל שחור לרוטב4 גזרים מבושלים במי מלח50 גרם מרגרינה בטעם חמאהרבע כוס אגוזי מלך טחונים גסחצי כוס טרגון קצוץ 2 שיני שום כתושותמלחפלפל שחור חצי כפית פלפל צ'ילי גרוסרבע כוס שמנת צמחיתאופן ההכנה1. מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור. הופכים לצד השני, בוזקים מלח ופלפל שחור ומטגנים. מעבירים לתבנית ושומרים בתנור בחום נמוך מאוד.2. להכנת הרוטב מועכים את הגזרים בקערית למחית חלקה. מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את אגוזי המלך עד שהם משחימים. מוסיפים את הטרגון והשום ומטגנים 2 – 3 דקות נוספות.3. מוסיפים את מחית הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות.4. מסדרים את נתחי העוף בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

מצרכים ל-6 מנות
5 נתחי שניצל עוף
מרגרינה לטיגון בטעם חמאה
מלח
פלפל שחור

לרוטב
4 גזרים מבושלים במי מלח
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
רבע כוס אגוזי מלך טחונים גס
חצי כוס טרגון קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס
רבע כוס שמנת צמחית

אופן ההכנה
1. מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור. הופכים לצד השני, בוזקים מלח ופלפל שחור ומטגנים. מעבירים לתבנית ושומרים בתנור בחום נמוך מאוד.

2. להכנת הרוטב מועכים את הגזרים בקערית למחית חלקה. מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את אגוזי המלך עד שהם משחימים. מוסיפים את הטרגון והשום ומטגנים 2 – 3 דקות נוספות.

3. מוסיפים את מחית הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות נוספות. מוסיפים את התבלינים ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות.

4. מסדרים את נתחי העוף בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר