חומרים
חזה עוף – 5 יח' נקי מעור
שמן זית שליש כוס
פלפל שחור גרוס – שליש כפית
רוטב צילי מתוק קנור – שלושת רבעי כוס
רוטב סויה של קנור – 2 כפות
קליפת תפוז מגורדת – חצי כפית
מיץ תפוזים טרי – שלושת רבעי כוס
יין אדום יבש – רבע כוס
אבקת מרק עוף קנור – 1 כפית
אופן הכנה
1. לתוך קערה להכניס שליש כוס רוטב צ'ילי מתוק. שליש כוס מיץ תפוזים, כף סויה ופלפל שחור ולערבב.
2. להוסיף את חזה העוף ולהשהות כשעה.
3. לחמם במחבת את השמן ולטגן קלות את חזה העוף משני הצדדים ולהעביר לכלי חסין אש.
4. להוסיף למחבת את יתר החומרים ושלושת רבעי כוס מים ולהביא לרתיחה. לצקת על העוף.
5. לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפ' 200 מעלות למשך 25 דקות.
6. בעת ההגשה ניתן לפזר מעל פרוסות מנגו ועלי נענע קצוצים.