עוף שיכור

חומרים4 כרעי עוף צעיר1 בצל בינוני2 גזרים בינוניים1 ראש סלרי2 שורשי פטרוזיליה1 ענף רוזמרין5 שיני שום1/2 כוס שמן זית1 ליטר מרק עוףמלח, פלפל1 בקבוק יין אדום יבשאופן ההכנה1. לטגן את העוף בשמן זית.2. להוציא את העופות ולטגן את כל הירקות באותה מחבת.3. להחזיר את העוף.4. לצקת אל תוך הסיר את המרק והיין.5. לבשל על אש קטנה כ- 40 דקות עד להיווצרות רוטב סמיך.

חומרים
4 כרעי עוף צעיר
1 בצל בינוני
2 גזרים בינוניים
1 ראש סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
1 ענף רוזמרין
5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
1 ליטר מרק עוף
מלח, פלפל
1 בקבוק יין אדום יבש

אופן ההכנה
1. לטגן את העוף בשמן זית.

2. להוציא את העופות ולטגן את כל הירקות באותה מחבת.

3. להחזיר את העוף.

4. לצקת אל תוך הסיר את המרק והיין.

5. לבשל על אש קטנה כ- 40 דקות עד להיווצרות רוטב סמיך.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר