תבשיל עוף בקדרה עם שום, שורשים, משמשים מיובשים ואגסים

חומרים:ק"ג חלקי עוף כוס וחצי יין אדום3 כפות חרדל דיז'ון3 כפות דבששיניים מ-2 ראשי שום2 בצלים חתוכים לקוביות8 משמשים מיובשיםראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעיםמלח ופלפל שחוררבע כוס שמן זיתהכנה:לסגור את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.להוציא ולהניח בצד. להוסיף לסיר הבצל ולטגן קלות. להוסיף את כל יתר החומרים.להחזיר הבשר לסיר ולהביא לרתיחה.להעביר לתנור ב-180 מעלות ולאפות עד התרככות.משך הבישול כשעתיים וחצי.אם הרוטב מצטמצם מאוד, להוסיף עוד יין אדום. מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול.

חומרים:
ק"ג חלקי עוף
כוס וחצי יין אדום
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
שיניים מ-2 ראשי שום
2 בצלים חתוכים לקוביות
8 משמשים מיובשים
ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.
8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים
מלח ופלפל שחור
רבע כוס שמן זית

הכנה:
לסגור את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.
להוציא ולהניח בצד. להוסיף לסיר הבצל ולטגן קלות. להוסיף את כל יתר החומרים.
להחזיר הבשר לסיר ולהביא לרתיחה.להעביר לתנור ב-180 מעלות ולאפות עד התרככות.
משך הבישול כשעתיים וחצי.
אם הרוטב מצטמצם מאוד, להוסיף עוד יין אדום.
מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר