חומרים:
ק"ג חלקי עוף
כוס וחצי יין אדום
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
שיניים מ-2 ראשי שום
2 בצלים חתוכים לקוביות
8 משמשים מיובשים
ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות.
8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים
מלח ופלפל שחור
רבע כוס שמן זית
הכנה:
לסגור את חלקי העוף עם שמן הזית, בסיר ברזל הנכנס לתנור.
להוציא ולהניח בצד. להוסיף לסיר הבצל ולטגן קלות. להוסיף את כל יתר החומרים.
להחזיר הבשר לסיר ולהביא לרתיחה.להעביר לתנור ב-180 מעלות ולאפות עד התרככות.
משך הבישול כשעתיים וחצי.
אם הרוטב מצטמצם מאוד, להוסיף עוד יין אדום.
מומלץ להוסיף קוביות תפוחי אדמה כשעה לפני סיום הבישול.