פסטיה מרוקאי עם עוף ופירות יבשים ותבלינים

חומרים:כ- 600 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות, או 3 כרעיים מבושלות, מופרדות מהעצם וקצוצות4 בצלים בינוניים50 גרם צנוברים קלויים50 גרם שקדים פרוסים קלויים50 גרם צימוקים שחורים קטנים שרוככו במים חמים8 עלי סיגריםכף קינמון טחוןמעט ג'ינג'ר וזעפרן טחוןדבשאבקת סוכר עם מעט קינמוןאופן ההכנה:לפרוס את הבצל דק ולאדות במעט שמן כ- 30 דקותלטגן את העוף במעט שמן ולהוסיף לבצל המבושללהוסיף את הפירות היבשים, הדבש והתבליניםלמרוח את עלי הסיגרים בשמן ולגלגל יחד עם המילוילטגן על אש לא חזקה מדי כ- 5 דקות מכל צדלפזר מעט אבקת סוכר וקינמון אפשר להגיש עם סלט חסה בתיבול נייטרלי (שמן זית + חומץ בלסמי או רוטב וינגרט פשוט)

חומרים:
כ- 600 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות, או 3 כרעיים מבושלות, מופרדות מהעצם וקצוצות
4 בצלים בינוניים
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם שקדים פרוסים קלויים
50 גרם צימוקים שחורים קטנים שרוככו במים חמים
8 עלי סיגרים
כף קינמון טחון
מעט ג'ינג'ר וזעפרן טחון
דבש
אבקת סוכר עם מעט קינמון

אופן ההכנה:
לפרוס את הבצל דק ולאדות במעט שמן כ- 30 דקות
לטגן את העוף במעט שמן ולהוסיף לבצל המבושל
להוסיף את הפירות היבשים, הדבש והתבלינים
למרוח את עלי הסיגרים בשמן ולגלגל יחד עם המילוי
לטגן על אש לא חזקה מדי כ- 5 דקות מכל צד
לפזר מעט אבקת סוכר וקינמון
אפשר להגיש עם סלט חסה בתיבול נייטרלי (שמן זית + חומץ בלסמי או רוטב וינגרט פשוט)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר