חומרים:
כ- 600 גרם חזה עוף נקי חתוך לקוביות, או 3 כרעיים מבושלות, מופרדות מהעצם וקצוצות
4 בצלים בינוניים
50 גרם צנוברים קלויים
50 גרם שקדים פרוסים קלויים
50 גרם צימוקים שחורים קטנים שרוככו במים חמים
8 עלי סיגרים
כף קינמון טחון
מעט ג'ינג'ר וזעפרן טחון
דבש
אבקת סוכר עם מעט קינמון
אופן ההכנה:
לפרוס את הבצל דק ולאדות במעט שמן כ- 30 דקות
לטגן את העוף במעט שמן ולהוסיף לבצל המבושל
להוסיף את הפירות היבשים, הדבש והתבלינים
למרוח את עלי הסיגרים בשמן ולגלגל יחד עם המילוי
לטגן על אש לא חזקה מדי כ- 5 דקות מכל צד
לפזר מעט אבקת סוכר וקינמון
אפשר להגיש עם סלט חסה בתיבול נייטרלי (שמן זית + חומץ בלסמי או רוטב וינגרט פשוט)