לסועד אחד
חומרים:
50 גר' שומשום
50 גר' פיסטוק
100 גר' נבטים
125 גר' כרוב אדום
125 גר' כרוב לבן
1 תפוח עץ
160 גר' חזה עוף
חומרים לרוטב:
15 גר' מיץ לימון
25 גר' שמן שומשום
25 גר' רוטב סויה
25 גר' סוכר חום
אופן ההכנה:
להשרות את העוף ברוטב הסלט למספר דקות, ולאחר מכן לצלות אותו בגריל.
לקצוץ את הכרוב דק, לפרוס את תפוח העץ לפרוסות דקות.
לערבב את כל המרכיבים ביחד, כולל הרוטב.
לפרוס את חזה העוף לרצועות דקות, להניח מעל הסלט ולהגיש.