ל- 4 סועדים
חומרים:
כרעיים עוף – 4 יחידות
חומרים לתיבול:
1 בצל לבן – חתוך לקוביות
1 בצל סגול – חתוך לקוביות
4 שיני שום – חתוך גס
½ זר כוסברה טריה – קצוץ דק
1 כפית כוסברה יבשה טחונה
2 כפות רכז רימונים
2 כפות תמרהינדי
3 כפות סוכר חום
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים היטב.
לצקת את הרוטב על הכרעיים ולהשרות במשך הלילה.
לבשל על אש קטנה במשך שעה.
אופן ההגשה:
להגיש בתוספת אורז לבן או פירה, יחד עם מנה נדיבה של הרוטב.