מוחמר

לסועד אחדחומרים:חומרים ללחם: 50 גר' קמח מלא50 גר' קמח אחידכוס מים מינרלים קטנהכפית שמריםקורט מלחחומרים להכנת העוף והבצל:2 ירכי עוףמים מינרליםמלח פלפל אנגליפלפל שחור פלפל אדוםבצלהלשמן זיתצנובריםסומק עלי דפנה אופן ההכנה:מבשלים את ירכי העוף במים עם מלח, פלפל אנגלי, פלפל שחור, עלי דפנה והל, עד לרתיחה. מסננים את העוף ומוציאים את העצמות. את הבצל חותכים לרצועות, מטגנים עם ¼ כוס שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל שחור, פלפל אנגלי טחון ופלפל אדום.את הבצק מכניסים לתנור עד שהלחם כמעט מוכן, מוסיפים את הבצל והעוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות.אופן ההגשה:כשהמנה מוכנה יש להניח על צלחת, ולפזר מעל קצת צנוברים וסומק.

לסועד אחד

חומרים:
חומרים ללחם:
50 גר' קמח מלא
50 גר' קמח אחיד
כוס מים מינרלים קטנה
כפית שמרים
קורט מלח

חומרים להכנת העוף והבצל:
2 ירכי עוף
מים מינרלים
מלח
פלפל אנגלי
פלפל שחור
פלפל אדום
בצל
הל
שמן זית
צנוברים
סומק
עלי דפנה

אופן ההכנה:
מבשלים את ירכי העוף במים עם מלח, פלפל אנגלי, פלפל שחור, עלי דפנה והל, עד לרתיחה.
מסננים את העוף ומוציאים את העצמות.
את הבצל חותכים לרצועות, מטגנים עם ¼ כוס שמן זית, מוסיפים מלח ופלפל שחור, פלפל אנגלי טחון ופלפל אדום.
את הבצק מכניסים לתנור עד שהלחם כמעט מוכן, מוסיפים את הבצל והעוף ומחזירים לתנור ל-10 דקות.

אופן ההגשה:
כשהמנה מוכנה יש להניח על צלחת, ולפזר מעל קצת צנוברים וסומק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר