חזה עוף פרוס ממולא בפטריות צלויות בצ'ימיצ'ורי

החומרים (ל- 4 מנות):4 יח' חזה עוף פרוס250 גר' פטריות שמפניון2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות4 כפות שמן זית של בני דרום1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של בני דרוםמלח, פלפל שחור גרוס לטעמכם1 חבילה עירית קצוצה2 שיני שום כתושותאופן ההכנה:מאדים את הבצל בשמן עד זגוגיות, מוסיפים את הפטריות ומאדים יחדיו.מוסיפים את השום, המלח, הפלפל וחצי חבילת עירית קצוצה. ממלאים את חזה העוף בפטריות ומגלגלים. מסדרים בתוך תבנית אפיה, יוצקים מעל את הצ'ימיצ'ורי, וצולים בתנור בחום של 200-180 מעלות, ל- 15-10 דקות. פורסים ומגישים בליווי הרוטב שהצטבר בתבנית, מעוטר בעירית.

החומרים (ל- 4 מנות):
4 יח' חזה עוף פרוס
250 גר' פטריות שמפניון
2 בצלים בינוניים קצוצים לקוביות
4 כפות שמן זית של בני דרום
1 צנצנת צ'ימיצ'ורי של בני דרום
מלח, פלפל שחור גרוס לטעמכם
1 חבילה עירית קצוצה
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
מאדים את הבצל בשמן עד זגוגיות, מוסיפים את הפטריות ומאדים יחדיו.
מוסיפים את השום, המלח, הפלפל וחצי חבילת עירית קצוצה.
ממלאים את חזה העוף בפטריות ומגלגלים. מסדרים בתוך תבנית אפיה, יוצקים מעל את הצ'ימיצ'ורי, וצולים בתנור בחום של 200-180 מעלות, ל- 15-10 דקות.
פורסים ומגישים בליווי הרוטב שהצטבר בתבנית, מעוטר בעירית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר