2 ק"ג חצילים חתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ מטוגנים עד להזהבה
1-1/2 עוף חתוך ל-10 חתיכות
5 כוסות מים
2-1/2 כוסות אורז
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית קינמון טחון
1 כפית מלח
1 כפית זעפרן
חצי כוס שמן זית
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף
חצי כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מטגנים את העוף בשמן זית עד שמזהיב, מוסיפים מים, פלפל אנגלי, מלח, זעפרן, קינמון, אבקת מרק ומבשלים כ-25 דקות, מסננים את הנוזלים ושומרים בצד.
בתחתית סיר, מפזרים 3 כפות אורז, מניחים את העוף מעל האורז,החצילים ויוצקים את הנוזל בעדינות עד גובה התבשיל, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-30 דקות.
מצמידים לסיר מגש והופכים במהירות, מרימים בזהירות את הסיר ומפזרים מעל התבשיל צנוברים קלויים.