המצרכים:
1 אריזה של ממרח-תבלין קארי תאילנדי אדום של Asian Home Gourmet
המצרכים למילוי:
12 יחידות (100 גרם) פטריות שיטאקה טריות ללא הגזע
100 גרם בשר עוף טחון
5 ערמוני מים קצוצים גס
1 כף ביצה טרופה
המצרכים לרוטב:
100 גרם חלב-קוקוס
1 כוס (220 מ"ל) מים
50 גרם פרוסות גזר
2 עלי ליים
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה ½ כפית מממרח-התבלין עם העוף, הביצה וערמוני המים.
מורחים את התערובת על הפטריות ומטגנים במחבת עד להזהבה קלה.
אופן הכנת הרוטב:
מחממים בסיר קטן 2 כפות חלב קוקוס.
מוסיפים את שארית ממרח-התבלין ומערבבים עד שמתחילים לעלות הניחוחות של התערובת.
מערבבים את שארית חלב-הקוקוס עם המים, עלי הליים והגזרים, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפטריות המטוגנות לרוטב, ממשיכים להרתיח 5 דקות ומגישים מייד עם אורז.
מתכונים לתבשילים עם חלב קוקוס תמצאו באתר מזרח ומערב:
www.eastwest-food.co.il