מצרכים
4 יחידות חזה עוף
2 קופסאות קוביות עגבנייה פריניר
רבע כוס יין לבן יבש
רבע כוס שמן זית
כף תימין יבש
חצי כוס זיתים או צימוקי זיתים
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
מערבבים את כל חומרי המרינאדה ומשרים בה את העוף לפחות 3 שעות, מורחים מחבת פסים במעט שמן זית, מחממים אותה לחום גבוה וצולים את העוף כ-6-7 דקות מכל צד
במקביל, מחממים את המרינאדה במחבת ומבשלים אותה כ-10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול,
כאשר העוף מוכן, מניחים אותו בצלחת הגשה ויוצקים עליו את הרוטב.
הצעת הגשה
להגיש עם אורז מלא וסלט ירוק טרי