מצרכים
500 גרם פרגיות עוף, חתוכות לשלושה חלקים
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף קליפת לימון מגורדת
3 שיני שום קצוצות
2 כפות עלי טימין
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק
5 עלי מרווה קצוצים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
הכנה
-מערבבים בקערה את נתחי הפרגיות עם כל שאר החומרים ומשהים כשעה לפחות.
-משחילים את הפרגיות על שיפודי במבו קטנים.
-מתיזים "פאם שמן זית" על מחבת טפלון כבדה וכשהמחבת חמה מאד, מניחים בתוכה את שיפודי הפרגיות ומטגנים כשלוש ארבע דקות מכל צד.