פרגיות בעשבי תיבול ושום

מצרכים500 גרם פרגיות עוף, חתוכות לשלושה חלקים 2 כפות שמן זית3 כפות מיץ לימון סחוט טרי1 כף קליפת לימון מגורדת3 שיני שום קצוצות2 כפות עלי טימין2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק5 עלי מרווה קצוצים דקחצי כוס פטרוזיליה קצוצה דקמלח, פלפל שחור טחון טריהכנה-מערבבים בקערה את נתחי הפרגיות עם כל שאר החומרים ומשהים כשעה לפחות.-משחילים את הפרגיות על שיפודי במבו קטנים.-מתיזים "פאם שמן זית" על מחבת טפלון כבדה וכשהמחבת חמה מאד, מניחים בתוכה את שיפודי הפרגיות ומטגנים כשלוש ארבע דקות מכל צד.

מצרכים
500 גרם פרגיות עוף, חתוכות לשלושה חלקים
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1 כף קליפת לימון מגורדת
3 שיני שום קצוצות
2 כפות עלי טימין
2 כפות עלי רוזמרין קצוצים דק
5 עלי מרווה קצוצים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי

הכנה
-מערבבים בקערה את נתחי הפרגיות עם כל שאר החומרים ומשהים כשעה לפחות.

-משחילים את הפרגיות על שיפודי במבו קטנים.

-מתיזים "פאם שמן זית" על מחבת טפלון כבדה וכשהמחבת חמה מאד, מניחים בתוכה את שיפודי הפרגיות ומטגנים כשלוש ארבע דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר