עוף בדבש וצימוקי זיתים

מצרכים: 8 ירכי עוף½ כוס חומץ בן יין אדום 3 כפות שבבי שום – בני דרום4 גבעולי אורגנו טרי (עלים בלבד)1 צנצנת צימוקי זיתים – בני דרוםכוס דבש½ כוס ייןאופן הכנה: מערבבים את כל החומרים למעט הדבש, ומשרים את העוף ללילה. מסדרים את העוף בתבנית ויוצקים דבש באופן שווה מעליו, מכסים וצולים כ- 45 דק' בחום של °180. פותחים את הכיסוי וממשיכים לצלות עד להשחמה.

מצרכים:
8 ירכי עוף
½ כוס חומץ בן יין אדום
3 כפות שבבי שום – בני דרום
4 גבעולי אורגנו טרי (עלים בלבד)
1 צנצנת צימוקי זיתים – בני דרום
כוס דבש
½ כוס יין

אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים למעט הדבש, ומשרים את העוף ללילה.
מסדרים את העוף בתבנית ויוצקים דבש באופן שווה מעליו, מכסים וצולים כ- 45 דק' בחום של °180.
פותחים את הכיסוי וממשיכים לצלות עד להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר