חזה עוף בעלי תאנה

מצרכים ל-6 מנות700 גרם חזה עוף300 גרם פיטריות שמפיניון פרוסות3 יחידות עלי תאנהחצי כוס יין לבן סוביניון בלאן-שרדונה- מסדרת יוגב, יקבי בינימינהחצי כוס שמן זיתקמח לקימוחמלחפלפלאופן ההכנה1. קוצצים את עלי התאנה, מששרים במים רותחים 2 דקות,מסננים וטוחנים במעבד מזון.2. חוצים את חזות העוף ופורסים לרוחב.3. מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים את חזות העוף.4. במחבת טפלון, מחממים חצי מכמות השמן וצולים את החזות כשתי דקות מכל צד. מוסיפים את הפיטריות, צולים דקה נוספת, מוסיפים את היין ומבשלים. מוסיפים את עלי התאנה ומבשלים כשתי דקות נוספות.5. מסירים מהאש, מוסיפים את שארית שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.מתוך קטלוג המשביר החדש לצרכן לסתיו 2007

מצרכים ל-6 מנות
700 גרם חזה עוף
300 גרם פיטריות שמפיניון פרוסות
3 יחידות עלי תאנה
חצי כוס יין לבן סוביניון בלאן-שרדונה- מסדרת יוגב, יקבי בינימינה
חצי כוס שמן זית
קמח לקימוח
מלח
פלפל

אופן ההכנה
1. קוצצים את עלי התאנה, מששרים במים רותחים 2 דקות,מסננים וטוחנים במעבד מזון.

2. חוצים את חזות העוף ופורסים לרוחב.

3. מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים את חזות העוף.

4. במחבת טפלון, מחממים חצי מכמות השמן וצולים את החזות כשתי דקות מכל צד. מוסיפים את הפיטריות, צולים דקה נוספת, מוסיפים את היין ומבשלים. מוסיפים את עלי התאנה ומבשלים כשתי דקות נוספות.

5. מסירים מהאש, מוסיפים את שארית שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.

מתוך קטלוג המשביר החדש לצרכן לסתיו 2007

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר