פרגיות בקוקוס

חומרים ל-10 סועדים2 ק"ג פרגיות עוף חתוכות לקוביות של 2-3 ס"מ.גריל או מחבת עם מעט שמן קנולה למרינדה30 גרם שורש ג'ינג'ר קצוץ דקמעט צ'ילי יבש גרוס (לפי מידת החריפות הרצויה)רבע כוס רוטב סויה.400 מ"ל חלב קוקוס.150 ג"ר חמאת בוטנים.לקישוט : שבבי קוקוס קלויים חתיכות קוקוס פירות יערהכנה1. מכניסים את כל חומרי המרינדה למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם אחיד.2. משרים את הפרגיות במרינדה לשעה במקרר.3. מוציאים ומסננים את קוביות הפרגיות מהמרינדה.4. מחממים את המרינדה בסיר.5. צולים את הפרגיות על גריל או במחבת עם מעט שמן לדרגת בישול רצויה.6. מסדרים פרגיות בצלחות, מעליהם למזוג מהמרינדה ולקשט בשבבי קוקוס או פירות

חומרים ל-10 סועדים
2 ק"ג פרגיות עוף חתוכות לקוביות של 2-3 ס"מ.
גריל או מחבת עם מעט שמן קנולה

למרינדה
30 גרם שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
מעט צ'ילי יבש גרוס (לפי מידת החריפות הרצויה)
רבע כוס רוטב סויה.
400 מ"ל חלב קוקוס.
150 ג"ר חמאת בוטנים.

לקישוט : שבבי קוקוס קלויים חתיכות קוקוס פירות יער

הכנה
1. מכניסים את כל חומרי המרינדה למעבד מזון ומעבדים עד קבלת מרקם אחיד.

2. משרים את הפרגיות במרינדה לשעה במקרר.

3. מוציאים ומסננים את קוביות הפרגיות מהמרינדה.

4. מחממים את המרינדה בסיר.

5. צולים את הפרגיות על גריל או במחבת עם מעט שמן לדרגת בישול רצויה.

6. מסדרים פרגיות בצלחות, מעליהם למזוג מהמרינדה ולקשט בשבבי קוקוס או פירות


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר