רול חזה עוף בטורטיה תרד

רכיבים4 טורטיה תרד400 גרם חזה עוף פרוס רצועות8 כפות תפו"א חתוך קוביות וצלוי בתנור4 עלים חסה ערביתחומרים לטפנד100 גרם זיתי קלמטה, מגולעניםכף צלפים, שטופים היטבשני פילטים של אנשוביפלפל שחור גרוסחופן עלי בזיליקוםלסלסה2 עגבניות, חתוכות לקוביותחצי בצל אדום, קצוץכפית שום כתושכפית עלי אורגנוהכנה1.טוחנים את עלי הבזיליקום, מוסיפים את האנשובי והצלפים וטוחנים למחית גסה. מוסיפים את הזיתים וממשיכים לטחון, בזמנים קצרים את כל המסה עד ליצירת ממרח גס. מתבלים במעט פלפל שחור גרוס.משהים כמה שעות לפני השימוש. ניתן לשמור במקרר בצנצנת אטומה.2. מערבבים את כל חומרי הסלסה ומתבלים במלח גס3. צולים את הטורטיה במחבת חמה משני הצדדים. מורחים על חצי טורטיה שכבה דקה של טפנד זיתים, שמים שכבה של סלסה. מתבלים את חזה העוף במלח גס ופלפל שחור גרוס וצולים במחבת. מניחים על הסלסה. מניחים שכבה של תפו"א צלויים ועליהם את עלי החסה.יש להקפיד על שכבות דקות ומסודרות.4. מגלגלים את הטורטיה תוך כדי הידוק החומרים.5. חוצים לשניים ומגישים מיד.

רכיבים
4 טורטיה תרד
400 גרם חזה עוף פרוס רצועות
8 כפות תפו"א חתוך קוביות וצלוי בתנור
4 עלים חסה ערבית

חומרים לטפנד
100 גרם זיתי קלמטה, מגולענים
כף צלפים, שטופים היטב
שני פילטים של אנשובי
פלפל שחור גרוס
חופן עלי בזיליקום

לסלסה
2 עגבניות, חתוכות לקוביות
חצי בצל אדום, קצוץ
כפית שום כתוש
כפית עלי אורגנו

הכנה
1.טוחנים את עלי הבזיליקום, מוסיפים את האנשובי והצלפים וטוחנים למחית גסה. מוסיפים את הזיתים וממשיכים לטחון, בזמנים קצרים את כל המסה עד ליצירת ממרח גס. מתבלים במעט פלפל שחור גרוס.משהים כמה שעות לפני השימוש. ניתן לשמור במקרר בצנצנת אטומה.

2. מערבבים את כל חומרי הסלסה ומתבלים במלח גס

3. צולים את הטורטיה במחבת חמה משני הצדדים. מורחים על חצי טורטיה שכבה דקה של טפנד זיתים, שמים שכבה של סלסה. מתבלים את חזה העוף במלח גס ופלפל שחור גרוס וצולים במחבת. מניחים על הסלסה. מניחים שכבה של תפו"א צלויים ועליהם את עלי החסה.
יש להקפיד על שכבות דקות ומסודרות.

4. מגלגלים את הטורטיה תוך כדי הידוק החומרים.

5. חוצים לשניים ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר