עוף ביין בנוסח פורט לבן עם "ענבר" בסגנון פורט

חומרים:12 שוקיים של עוף טרילמשרה: 1/2 כוס יין "ענבר" של יקב הר אודם1/4 כוס שמן זית משובח1 כף דבש כף רוטב סויהחופן צימוקים 8 משמשים מיובשים חצוייםפלפל גרוס ומלח כף אבקת מרק עוף ½ כפית בהרטההכנה:מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, משרים את העוף כשעה, הופכים מדי פעם. צולים בתנור + גריל בחום של 200 מעלות כ-½ שעה מכל צד.

חומרים:
12 שוקיים של עוף טרי

למשרה:
1/2 כוס יין "ענבר" של יקב הר אודם
1/4 כוס שמן זית משובח
1 כף דבש
כף רוטב סויה
חופן צימוקים
8 משמשים מיובשים חצויים
פלפל גרוס ומלח
כף אבקת מרק עוף
½ כפית בהרט

ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המשרה בתבנית חסינת חום, משרים את העוף כשעה, הופכים מדי פעם.
צולים בתנור + גריל בחום של 200 מעלות כ-½ שעה מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר