ראנה עוף

מרכיבים150 גרם אטריות אורז6 פרחי ברוקוליחצי קופסת נבטים סיניים150 גרם רצועות עוף200 גרם כרוב לבן פרוס10 פטריות שמפיניון חתוכותכף וחצי רוטב שעועית תאילנדית (ניתן לרכוש בחנויות אסייתיות)2 כפות חומץ1 כפית שום1 כף סוכר1 כף סויה בהירה3 כפות שמן סויהאופן הכנהאת אטריות האורז יש להשרות במים חמים כ- 45 דקות ולאחר מכן לסנן.מחממים ווק לחום גבוה מאוד. מוסיפים את השמן, השום, רצועות העוף, הירקות, אטריות האורז, רוטב השעועית, החומץ, הסויה והסוכר לפי הסדר הנ"ל. מקפיצים יחד ובוחשים כ- 4 דקות. מומלץ להגיש לצד חצי לימון וכוסברה טרייה קצוצה מעל.

מרכיבים
150 גרם אטריות אורז
6 פרחי ברוקולי
חצי קופסת נבטים סיניים
150 גרם רצועות עוף
200 גרם כרוב לבן פרוס
10 פטריות שמפיניון חתוכות
כף וחצי רוטב שעועית תאילנדית (ניתן לרכוש בחנויות אסייתיות)
2 כפות חומץ
1 כפית שום
1 כף סוכר
1 כף סויה בהירה
3 כפות שמן סויה

אופן הכנה
את אטריות האורז יש להשרות במים חמים כ- 45 דקות ולאחר מכן לסנן.

מחממים ווק לחום גבוה מאוד. מוסיפים את השמן, השום, רצועות העוף, הירקות, אטריות האורז, רוטב השעועית, החומץ, הסויה והסוכר לפי הסדר הנ"ל.

מקפיצים יחד ובוחשים כ- 4 דקות.

מומלץ להגיש לצד חצי לימון וכוסברה טרייה קצוצה מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר