שיפודי עוף יקיטורי

המצרכים: 2 נתחי חזה עוף מנוקים מגידים ומשומן, חתוכים לחתיכות באורך 2 ס"מ4 כפות סאקה2 כפות רוטב סויה יפנית2 כפיות סוכר1/2 כוס רוטב טריאקי1 כף ג´ינג´ר טרי קצוץ דקמעט פלפל שחור טרי טחון 4 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות באורך 3 ס"מאופן ההכנה:מערבבים בכלי את כל החומרים למעט רוטב הטריאקי, ומשרים בהם את קוביות העוף למספר שעות.על שיפודי במבוק משפדים לסירוגין את קוביות העוף המושרות ואת הבצל הירוק (לפני שמשפדים משרים את שיפודי הבמבוק הריקים במים למשך רבע שעה, ואז הם אינם נשרפים במהלך הצלייה).צולים על גריל פחמים תוך כדי מריחה רוטב הטריאקי (כדאי לעשות זאת במברשת). צולים כמה דקות עד שהעוף שחום ומבריק. המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
2 נתחי חזה עוף מנוקים מגידים ומשומן, חתוכים לחתיכות באורך 2 ס"מ
4 כפות סאקה
2 כפות רוטב סויה יפנית
2 כפיות סוכר
1/2 כוס רוטב טריאקי
1 כף ג´ינג´ר טרי קצוץ דק
מעט פלפל שחור טרי טחון
4 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות באורך 3 ס"מ

אופן ההכנה:
מערבבים בכלי את כל החומרים למעט רוטב הטריאקי, ומשרים בהם את קוביות העוף למספר שעות.
על שיפודי במבוק משפדים לסירוגין את קוביות העוף המושרות ואת הבצל הירוק (לפני שמשפדים משרים את שיפודי הבמבוק הריקים במים למשך רבע שעה, ואז הם אינם נשרפים במהלך הצלייה).
צולים על גריל פחמים תוך כדי מריחה רוטב הטריאקי (כדאי לעשות זאת במברשת). צולים כמה דקות עד שהעוף שחום ומבריק.


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר