המצרכים:
200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני הבישול)
100 גרם טופו חתוך לקוביות
2 חופנים גדושים של נבטים
גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ
2 ביצים
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
3 כפות שמן
8 כפות סויה בהירה
5-6 כפיות סוכר
אופן ההכנה:
מקשקשים את הביצים בווק עם השמן.
מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-8-7 דקות).
מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר, וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לפיזור אחיד של הטעם לכל האטריות.
מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, ומקפיצים לדקה וחצי נוספת. מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.
המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il