פד-תאי

המצרכים: 200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני הבישול)100 גרם טופו חתוך לקוביות2 חופנים גדושים של נבטיםגבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ2 ביצים30 גרם בוטנים קלויים כתושים3 כפות שמן8 כפות סויה בהירה5-6 כפיות סוכר אופן ההכנה:מקשקשים את הביצים בווק עם השמן. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-8-7 דקות). מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר, וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לפיזור אחיד של הטעם לכל האטריות. מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, ומקפיצים לדקה וחצי נוספת. מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל. המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני הבישול)
100 גרם טופו חתוך לקוביות
2 חופנים גדושים של נבטים
גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ
2 ביצים
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
3 כפות שמן
8 כפות סויה בהירה
5-6 כפיות סוכר

אופן ההכנה:
מקשקשים את הביצים בווק עם השמן.
מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-8-7 דקות).
מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר, וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לפיזור אחיד של הטעם לכל האטריות.
מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק, ומקפיצים לדקה וחצי נוספת. מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר