ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - עוף
מתכונים לראש השנה
מתכונים - עוף

שוקי עוף בפירורים בסוד התיבול שום ופטרוזיליה ובסוד התיבול פיטריות ואגוז מוסקט

מאת מתכוני אסם


חומרים ל- 10-12 יחידות
12-10 יחידות שוקיים, ירכיים וכד' (ללא עור)
חומרי השריה
1 כף חרדל
1 כפית סוד התיבול פיטריות ואגוז מוסקט
3 כפיות סוד התיבול שום ופטרוזיליה
2 כפות יין לבן יבש
3 כפות שמן זית
אחת וחצי עד שתיים כוסות פירורית זהב של "אסם"
כרבע כוס שומשום

אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי ההשריה, מורחים היטב העוף ומשרים לכשעתיים, או למשך הלילה.

2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה כ- 200 מעלות.

3. מערבבים את פירורי הלחם בשומשום, ומצפים את נתחי העוף היטב מכל צד.

4. מניחים בתבנית אפייה על גבי נייר אפייה, אופים בתנור מחומם עד שאפוי וזהוב כ- 45 דקות. אפשר לבזוק פירורי מרגרינה על העוף תוך כדי אפייה.

5. מגישים עם תוספת פחמימות או סלט ירוק.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים