פסטייה מרוקאית במילוי פרגיות

חומרים ל- 5 מנות:600 גרם פרגיות (שוקי עוף ללא עצמות)50 גרם אגוזי מלך קלויים 50 גרם שקדים פרוסים וקלויים 50 גרם צימוקים בהירים3 בצלים קצוצים צרור עלי כוסברה קצוצים חצי כפית ג'ינג'ר קלוף וקצוץ4 כפות סוכר חצי כפית קינמון10 עלי סיגר (בריק)שמן לטיגון עמוקקמח ומים להדבקת העליםאופן ההכנה:מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות, מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים. מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הסוכר, השקדים, האגוזים, הצימוקים, הג'ינג'ר, נתחי הפרגית, הקינמון והכוסברה. ממלאים את עלי הסיגר בתערובת, מגלגלים בצורת רול ומדביקים במעט קמח ומים. מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון, ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.

חומרים ל- 5 מנות:
600 גרם פרגיות (שוקי עוף ללא עצמות)
50 גרם אגוזי מלך קלויים
50 גרם שקדים פרוסים וקלויים
50 גרם צימוקים בהירים
3 בצלים קצוצים
צרור עלי כוסברה קצוצים
חצי כפית ג'ינג'ר קלוף וקצוץ
4 כפות סוכר
חצי כפית קינמון
10 עלי סיגר (בריק)
שמן לטיגון עמוק
קמח ומים להדבקת העלים

אופן ההכנה:
מבשלים את נתחי הפרגית במים כ-10 דקות, מסננים, מקררים ומפוררים לחוטים דקיקים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הסוכר, השקדים, האגוזים, הצימוקים, הג'ינג'ר, נתחי הפרגית, הקינמון והכוסברה.
ממלאים את עלי הסיגר בתערובת, מגלגלים בצורת רול ומדביקים במעט קמח ומים.
מהדקים היטב ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. מניחים על צלחת הגשה, חוצים באלכסון, ובוזקים מעל אבקת סוכר ומעט קינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר