חומרים ל-6 מנות:
4 בצלים בינוניים קצוצים
שמן קנולה לטיגון
6 שיני שום קלופות
750 גרם בשר הודו טחון
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנו
תמלח ופלפל שחור
2 מקלות קינמון
1 כף גרגרי כוסברה
6 תרמילי הל
1/2 1 כוסות אורז
3 כוסות מרק עוף חם
150 גרם אגוזים
100 גרם צימוקים
אופן ההכנה:
מטגנים חצי מכמות הבצל במעט שמן עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים מעט.
מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך הפרדת החתיכות.
מוסיפים את העגבניות והתבלינים. מערבבים היטב.
מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה. מדי פעם בוחשים.
בינתיים מחממים מעט שמן בסיר כבד ומטגנים את האורז תוך בחישה בכף עץ, עד להזהבתו.
מוסיפים את המרק החם. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה, עד שהאורז רך ויבש. אין צורך לערבב במהלך הבישול.
מרססים מחבת טפלון במעט ספריי שמן, ומטגנים את הבצל הנותר עד שהוא זהוב.
מוסיפים את האגוזים ומטגנים מספר דקות תוך בחישה, מוסיפים את הצימוקים ומטגנים דקה נוספת, לחימום.
מעבירים את האורז לקערת הגשה ומכסים בבשר עם הרוטב.
מקשטים בתערובת הבצל, האגוזים והצימוקים.