עוף במרינדת בירה מאסטר'ס

חומרים ל- 4 מנות:800 גרם חזה עוףלמרינדה:1 ליטר בירה2 גבעולי טימין2 גבעולי רוזמרין2 שיני שום פרוסות1 כף פלפל שחור גרוס1/3 כוס שמן זיתלרוטב:1 ליטר ציר עוף/בקר1 כוס שמנת מתוקה1/2 כוס חרדל דיז'וןמלח ופלפל לטעםאופן ההכנה:לערבב את כל חומרי המרינדה. לצקת על חזה העוף ולהשרות במשך הלילה. להביא את הציר לרתיחה ולצמצם את הנוזל לכדי מחצית. להוסיף את השמנת המתוקה ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה. לכבות את האש, להוסיף את החרדל ולתבל במלח ופלפל. את העוף לצלות על הגריל או במחבת, ואז לצקת עליו את רוטב החרדל.

חומרים ל- 4 מנות:
800 גרם חזה עוף

למרינדה:
1 ליטר בירה
2 גבעולי טימין
2 גבעולי רוזמרין
2 שיני שום פרוסות
1 כף פלפל שחור גרוס
1/3 כוס שמן זית

לרוטב:
1 ליטר ציר עוף/בקר
1 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס חרדל דיז'ון
מלח ופלפל לטעם

אופן ההכנה:
לערבב את כל חומרי המרינדה.
לצקת על חזה העוף ולהשרות במשך הלילה.
להביא את הציר לרתיחה ולצמצם את הנוזל לכדי מחצית.
להוסיף את השמנת המתוקה ולבשל עוד 5 דקות על אש נמוכה.
לכבות את האש, להוסיף את החרדל ולתבל במלח ופלפל.
את העוף לצלות על הגריל או במחבת, ואז לצקת עליו את רוטב החרדל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר