באפלו ווינגס ברוטב ברביקיו

חומרים ל- 4 מנות:700 גרם כנפי עוף נקיות מנוצות (שרופות)100 גרם סוכר חום2 כפות חרדל 1/2 כוס קטשופ1 כף ג'ינג'ר טרי1 כף שום כתוש1 כף פפריקה מתוקה1/2 כף פפריקה חריפה 4 כפות סויה2 כוסות מיץ עגבניות1 כפית רוטב ווסצ'סטר או טבסקומלח, פלפלאופן ההכנה:ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה. מוסיפים את החרדל, הקטשופ, התבלינים, מיץ העגבניות והסויה. מבשלים על אש נמוכה חצי שעה ומתבלים במלח ופלפל. משרים את הכנפיים ברוטב למשך הלילה, ואז צולים אותן על הגריל.

חומרים ל- 4 מנות:
700 גרם כנפי עוף נקיות מנוצות (שרופות)
100 גרם סוכר חום
2 כפות חרדל
1/2 כוס קטשופ
1 כף ג'ינג'ר טרי
1 כף שום כתוש
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף פפריקה חריפה
4 כפות סויה
2 כוסות מיץ עגבניות
1 כפית רוטב ווסצ'סטר או טבסקו
מלח, פלפל

אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר בסיר על אש נמוכה.
מוסיפים את החרדל, הקטשופ, התבלינים, מיץ העגבניות והסויה.
מבשלים על אש נמוכה חצי שעה ומתבלים במלח ופלפל.
משרים את הכנפיים ברוטב למשך הלילה, ואז צולים אותן על הגריל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר